Loppekur til hunde

14.09 - 2022 5 min Loppekur Hunde

Loppekur

Er du på udkig efter en loppekur til din hund eller din kat kan du nemt finde det her på siden. Vi fører alle de gængse mærker i loppekure og der er ofte penge at spare. I højre side kan du nemt filtrere på de kendte kategorier indenfor loppekure og det er også muligt hurtigt at få sig et overblik over, hvis der køres nogle specielle kampagner lige nu. Det er vores anbefaling at du køber mere end en enkelt loppekur til din hund eller kat, så du har den på lager til en dag, du står og mangler. Mange af vores kunder har hele tiden mindst een til at ligge i skabet for at kunne behandle hurtigt.

Loppekur til hund og kat kan nemt findes her på siden. De fleste dyr kommer til at døje med flåter lopper eller andre små irriterende dyr. For dyrenes skyld er det vigtigt at man holder dem konstant behandlet. Det er specielt katte som løber rundt udenfor som har nemt ved at komme hjem med lopper i deres møde med andre katte og dyr i det fri.

Loppekur til kat

Alle katteejere ved at deres kat skal behandles regelmæssigt. Det er derfor vi på vores webshop har gjort det nemt og overskueligt at finde de forskellige mærker. Lige nøjagtigt med katte er det således at de har godt af en gang om måneden at få en loppekur. Denne loppekur er fx. en klassisk loppekur fra Advantage som katten får en gang om måneden. Formålet er ikke så meget at behandle for lopper, men i særdeleshed at forebygge at katten får lopper og tager dem med hjem. 

Det er nemt at behandle sin kat med en loppekur, alt man skal gøre er at sprede pelsen med fingrene i nakken på katten og tømme pipetten ned i pelsen. Indenfor 24 timer er alt loppeluren fordelt rundt på katten og lopperne vil nu ikke længere blive tiltrukket af katten længere. Eksisterende lopper vil også fjerne sig fra katten og enten dø eller finde en anden vært.

Loppekur til hund

Det samme som gør sig gældende til en kat gælder ogsÃå for en hund. Hunden har ofte sværere ved at få lopper, da den ikke strejfer så meget rundt som mange katte gør det. Med hunde er det mange gange i forbindelse med besøg i hundeskov eller andre gåture med hunden. Det samme gør sig gældende for flåter når hunden er ude i skoven og snuse rundt.

Billig loppekur

Når ens kæledyr (kat eller hund) skal have en loppekur så ofte, så er der mange penge at spare hvis man finder nogle gode tilbud på nettet. Det er derfor vi har samlet forskellige produkter her på siden. Der er typisk penge at spare ved at handle på nettet, når man handler på nettet er der dog altid fragten man skal tage med i beregningerne. Det det koster i fragt kan mange gange udlignes en smule ved at købe flere ad gangen. Derfor kan det godt betale sig at handle flere sammen, hvis man har venner eller familie som også skal have loppekur, så er det bare med at gå sammen og sådele fragten.

Loppekur med piller

Mange af de loppekure man køber er en lille pipette man skal klemme ud i hunden eller kattens pels og herefter fordeler den sig ind i hundels talgkirtler og bekæmper loppeangrebene herfra. Der er også produkter som fx. Capstar Vet som er i pilleform. Det er der mange som foretrækker, da det er en hurtig behandling af lopperne. Det er helt op til den enkelte og hvilken situation man står i med sin hund eller sin kat. Mange mennesker synes det er nemmere at give en pille i en godbid end det er at holde hunden eller katten fast og give den nogle dråber i nakken med en lille pipette. 

Hvor længe holder en loppekur?

Noget af det man også skal være opmærksom på er hvor lang tid en loppekur virker. Det kan have betydning for hvilken type loppekur man skal vælge. Der er mange som vælger en hurtigvirkende loppekur som slår de voksne lopper ihjel med det samme. 

Langt de fleste vælger en langtidsvirkende loppekur, hvor behandlingen varer op mod 4 uger. Det er mange gange at man bruger disse produkter til at holde sin hund eller sin kat konstant behandlet mod lopper. Det vil sige at man behandler sin kat eller sin hund en gang om måneden.

Hvad er lopper

Lopper er små brunlige insektlignende dyr som lever på vores kæledyr. Der er i særdeleshed tale om hunde og katte. De fleste mennesker som er vokset op med hund eller kat er vandt til at forholde sig til de små brune insekter. Noget af det som mange ikke ved er at det faktisk kun er omkring 5% af lopperne som lever på hunden. Mens de resterende 95% af lopperne lever i dyrets omgivelser. 

Loppen går gennem flere stadier inden den bliver en voksen loppe som kan bide vores kæledyr. De starter som æg, så bliver de til små larver, herefter forpupper de sig og overgår til at blive en voksen loppe. Tidligere anbefalede man at behandle lopperne med kulde (send hunden ud i frostvejr), men vi ved at lopperne som er i puppe bare venter indtil temperaturen er tilpas, så klækker de og bider hunden eller katten. 

Hvordan påfører man en loppekur?

Det er ret enkelt at påføre en loppekur til både en hund og en kat. Det sværeste i denne operation er at få dyret til at sidde stille. De fleste hunde og katte tror med det samme at det er tid til at lege, mens det man gerne vil er at skille hårene i nakken på dyret og så tømme pipetten ned i nakken. Dette kan finde på en video på youtube.