Behandling mod lopper

14.09 - 2022 5 min Behandling Mod Lopper

Behandling mod lopper, flåter og andet utøj

Velkommen til online loppemiddel, her finder du din loppekur til dit husdyr. Kig igennem alle produkterne herunder og find det produkt, der passer bedst til dit dyr. Når man køber loppemiddel til behandling af ens husdyr kan det være lidt svært at finde ud af hvad man skal vælge. Der er så mange forskellige typer og måden man bruger dem på rangerer fra at være spray, piller eller en pipette. Når man skal finde den rigtige loppekur til ens husdyr skal man have styr på hvor meget ens husdyr vejer. Det er noget af det vigtigste at skulle have styr på, når man handler loppemiddel online. Nogle af produkterne tager op mod 24 timer inden de virker. Vi anbefaler at man køber loppemiddel eller loppekuren med det samme.

Nemt at påføre og hurtig virkning

Det er nemt at behandle sin hund eller sin kat med et loppemiddel. I langt de fleste tilfælde er der ikke behov for at tage til dyrlægen for at komme i gang. De gængse loppemidler kan nemt købes online og leveres med posten, ganske som det er tilfældet her på siden.

Dette er i særdeleshed nemt for dig som er hunde- eller katteejer og hvor det ikke er første gang du oplaver at dit kæledyr har lopper. Produkterne mod lopper, flåter og andet utøj er nemme at påføre - de fleste er pipetter som dryppes ned i dyrets pels, ned på huden, hvor den så fordeler sig i dyrets fedtlag. Det er også muligt at få piller og til mindre hunde eller katte kan en spray måske være den bedste løsning. 

Der er mange gode råd omkring lopper, faktum er dog at har dit husdyr lopper, så har du også lopper i huset. Det er kun en lille del af lopperne som faktisk sidder på dyret, de fleste er frit i rummet omkring hunden eller katten. De fleste lopper således i sprækker i gulvet, tæpper eller lignende. Dette er også grunden til at man mange gange vælger at behandle forebyggende (specielt i højsæsonen) således man kan få bugt med lopperne inden hunden får dem. 

Hvilket mærke er bedst?

Mange af de spørgsmål vi ser omkring loppemiddel er ikke omkring prisen. Der er faktisk ikke mange så går målrettet efter billigt loppemiddel, de fleste ser faktisk ud til at gerne vil have det bedste mærke. Det kan hænge sammen med at man ikke ønsker at se sit husdyr klø og bide sig selv til blods på grund at de små lopper eller flåter.

Afhængig af hvordan man vil behandle sit dyr samt om man ønsker at forbygge eller behandle så kan de forskellige mærker have forskellige anvendelsesmuligheder. Det vil altså sige at der ikke direkte er et godt eller et dårligt mærke eller nogle mærker der er bedre end andre. De to store mærker er Advantage og Bayvantic. 

Begge disse loppemidler har mange år på markedet. Det er altid et godt valg at tage en af disse mærker. Begge mærker forhandler loppemidler til både hunde og katte.

Billigt Loppemiddel

Når man shopper online efter produkter forventer man også at der er en lavere pris. De billige loppemidler kan mange gange ikke være pengene værd. Her på siden har vi ofte tilbud på loppemidler og det er derfor værd at holde øje med det. Noget af den måde webshops med lave priser vinder på er ved at have fri fragt. Det betyder altså noget om man skal betale mellem 35-50 kroner i fragt for at få varerne hjem. 

Noget af det som gør at mange af de loppemidler vi har her på siden er billige er også at de er høj kvalitet og holder længere. En enkelt behandling med nogle af vors loppemidler holder omkring 4 uger. Det betyder at man kan komme igennem ferien, eller lignende for relativt få penge. Det er lidt som at man tager ud og investerer i en sparepøre til ens lampe - indledningsvist er det lidt dyrere, men på den lange bane er det billigere. 

Så - led ikke længere her på siden er der de bedste priser på topkvalitets produkter, så læg du blot et par stykker i kurven så er du hurtigt i gang med at behandle eller forebygge loppeangreb på din hund eller din kat.

Loppemiddel til kat og hund med piller

Der er stor forskel på hvordan man behandler for lopper. De fleste loppemidler er i form af en pipette, hvor der så dryppes et par dråber ned i dyrets pels og derefter fordeler det sig og dræber lopperne indenfor 24 timer. Hvis man er mere til loppemiddel i pilleform så er det Capstar loppemiddel man skal kigge efter. Det er enkelt at give en pille til hunden eller katten og virkningen begynder indenfor 30 minutter. Efter 6 timer er effekten på ca 90% og den fulde effekt opnås efter 24 timer.

Det skal bemærkes at ved brugen af loppemiddel i piller er den bedste effekt hvis din hund eller kat lige har fået lopper.