Hvorfor vælge privat pasning frem for hundepension?

14.09 - 2022 2 min Hvorfor Vælge Privat Pasning Frem For Hundepension

Hvorfor vælge privat pasning frem for hundepension?

Efterårsferien er netop slut. Mange af jer har sikkert, ligesom os, været på ferie og fået passet jeres kæledyr hos venner, familie eller i pension.

Vi har selv været på ferie i sidste uge og skulle have passet vores hunde. To af dem kom i pension for det er de vandt til. Men den ene af vores hunde, Nemo, er en meget følsom hund, han er bange for høje lyde og er ikke særlig god til andre hunde, han er bange for næsten alt, lige fra en pose der bevæger sig i vinden til en fugl der pudsler i busken. Vi ville have det rigtig skidt med at sende ham i pension, hvor han skulle sidde i en boks, med fremmede hunde på hver side af ham som gøede og larmede. Derfor fandt vi en kærlig pleje familie gennem Dyripleje. Vi fortalte dem hvordan Nemo er og de tog det meget stille og roligt. Vi er så glade for vi valgte dem til, at passe Nemo frem for han skulle sidde i en boks.

Vi kunne slappe af og nyde ferien velvidende om at Nemo havde det godt, vi modtog billeder og opdateringer fra familien hvor vi kunne se hvor godt Nemo havde det, han var med dem på tur i bilen, fik gå ture, spillede bold med børnene, lagde foran brændeovnen, fik frikadeller og bare hyggede sig.

Vi kom hjem til en meget træt hund som var blevet aktiveret, nusset, gået ture med, leget og hygget med. Den eneste ulempe jeg fandt ved, at få passet vore hund hos en privat familie var, at familiens børn blev meget kede af det da vi hentede Nemo, men vi aftalte af Nemo kom på ferie igen engang. Jeg er sikker på det ikke kun er børnene der glæder sig til Nemos næste ferie hos dem.

Lige for en god ordens skyld siger vi ikke, at hunde pensioner er en skidt ting. Vi ved bare af personlig erfaring, at det ikke er for alle hunde, derfor er det et fantastisk alternativ og finde en privat familie til at passe ens kæledyr.